Resenbro
Put and Take

Resenbro Put and Take er den ene af de to søer, der hører under Søhøjlandets Fiskepark. Det er en af Midtjyllands bedste søer, hvor du i naturskønne omgivelser kan stresse af enten alene eller med familien, kollegaerne og vennerne og få en god fiske- og naturoplevelse.

Om Resenbro-søen

Søen i Resenbro får konstant tilført rent, koldt vand direkte fra et kildevæld. Dette gør, at fiskene har det godt og trives bedre om sommeren – og bidder, selv, når der er hedebølge. Ved siden af den store sø findes en børnesø til børn under 12 år med mindre fisk, som er nemme at fange.

Faciliteter

Selve området er 75.000 kvm, hvor der udover den store sø på 6.000 kvm og børnesøen også findes et åløb, man kan fiske i. Der er selvbetjening med dit fiskekort ved ankomst til søen.

Fang ørreder

Der kan hovedsageligt fanges regnbueørred og i perioder bækørred, kildeørred og guldørred.

Daglig udsætning af fisk

Vi har daglig udsætning af fisk - og i højsæsonen op til flere gange dagligt.

Åben året rundt

Alle søer er åbne året rundt fra klokken 06.00 til solnedgang.

Følg med på Facebook

Søhøjlandets Fiskepark er også på Facebook! Her kan du følge aktiviteterne i vores to ørredsøer – Resenbro Put and Take og Skellerup Put and Take. I vores ørredsøer kan du tage familie og venner med eller måske tage en fridag helt alene med fiskestangen.

Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål, eller hvis vi kan hjælpe med jeres næste arrangement ved en af vores fiskeparker. Vi sammensætter gerne et arrangement lige efter jeres ønske!

Placering

Søen i Resenbro ligger på adressen Møllegårdsvej 56, 8600 Silkeborg – og den er nem at finde. Den ligger øst for Silkeborg ud til landevejen mod Gjern. Der er endda en cykelsti, så du kan selv vælge, om du vil ankomme i bil, på cykel eller en helt tredje mulighed. 

Så ønsker du en dejlig fiskeoplevelse i naturskønne omgivelser, hvor du kan slappe af og få en pause fra hverdagens stress og jag, er du velkommen til at komme forbi Resenbro Put and Take!

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Søhøjlandets Fiskepark, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger, eller ønsker at få sammensat et arrangement efter netop jeres behov og ønske. Vi ser frem til at se jer i vores fiskeparker!