Søhøjlandets Fiskepark

Velkommen til Søhøjlandets Fiskepark, hvor du finder to af områdets mest populære Put and Take-søer i flotte, naturskønne omgivelser i Midtjylland. Her kan du stresse af enten alene eller sammen med familien, kollegaerne og vennerne – og vi står også klar til at hjælpe med at sammensætte arrangementer. Vi har åbent året rundt.

Vores Put and Take-søer

Resenbro Put and Take ligger i det skønne Søhøjland mellem Silkeborg og Gjern. Der udsættes fisk dagligt, så der er altid mulighed for en hyggelig fisketur, hvad enten man ønsker at bruge en weekend eller bare et par timer. 

Søhøjlandets Fiskepark har også to søer i Skellerup, et par kilometer fra søen i Resenbro. De ligger i en smuk natur lidt afsides, hvor der generelt ikke er mange mennesker – hvilket er optimalt for folk, som gerne vil fiske i rolige omgivelser. 

Om Søhøjlandets Fiskepark

Det midtjyske Søhøjland er Danmarks højest beliggende område og også det område med den største tæthed af søer. Det er et flot, naturskønt område, hvor vi råder over Put and Take-søerne i Resenbro og Skellerup. Resenbro-søen er et tidligere dambrug, der blev lavet om til Put and Take for 20 år siden. Den i Skellerup er en gammel mergelgrav, som blev lavet om for 30 år siden. Begge søer har altså nogle år på bagen og med pæn bevoksning rundt omkring.

Udover en almindelig tur til fiskeparkerne, har vi også mulighed for at arrangere din næste firma- eller familiefisketur i det skønne Søhøjland i Midtjylland. Lyder det som noget for jer, så kontakt os endelig og hør mere om mulighederne. Vi har to af områdets bedste Put and Take-søer og kan sammensætte et arrangement lige efter jeres ønske!

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Søhøjlandets Fiskepark, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger, eller ønsker at få sammensat et arrangement efter netop jeres behov og ønske. Vi ser frem til at se jer i vores fiskeparker!